|
Valitut rajaukset: PMEDIS22tupr Poista rajaukset
KU00BP14-3001
Elokuvakerhon näytöksistä viestitään lukukausien aloitusinfoissa, toimipisteiden monitoreilla sekä opiskelijoiden omilla kanavilla.
KU00BT33-3005
Itslearning + sähköposti tarvittaessa. REUNAEHDOT • kaksi tai kolme (2-3) elokuvaa • neljä (4) kuvauspäivää (per tuotanto + testaus, kalustocheck ja palautus) • kesto alle kymmenen (10) minuuttia (kymmenen liuskaa tai alle) • värillinen • dialogia • kuvausajankohdat on määritelty (vkot 14, 16, 17), vkoilla 16 & 17 mahdollisuus studiotyöskentelyyn prosessista Lyhytelokuvakäsikirjoituksista karsitaan kaksi - kolme (2-3) pitchaustilaisuudessa (alkuvuodesta 2024). Presentoitavat käsikirjoitukset ja pitchauspaketit on toimitettava ennakkotutustumista varten viimeistään pe 9.2. Pitchaustilaisuudessa tulee mahdollisuuksien mukaan esittää alustava suunnitelma tuotannon HOD:eista (Head of Department). Ryhmää täydennetään myöhemmin. Pitchaustilaisuudessa voi käynnistää työryhmärekryn. Jokaista valituksi tullutta käsikirjoitusta on kehiteltävä käsikirjoitusklinikalla vähintään kaksi (2) kertaa ennen Karusellin tuotantolupakäsittelyä. Valitut kokonaisuudet valmistellaan tuotantoesittelykuntoon tuotantotalo Karuselliin, josta haetaan tuotantolupaa (tarkka ohjeistus infotilaisuudessa, tuotanto-oppaassa ja tuotantotalo Karusellin -Itslearning alustalla). Jokaiselle tuotannolle valitaan tuotantolupakäsittelyssä vastaava tuottaja, joka seuraa tuotannon edistymistä. Äänisuunnitelmat on esiteltävä Mika Niinimaalle ja kuvaussuunnitelmat (storyboard, valaisusuunnitelma, kalustolistat) Marko Luukkoselle ennakkosuunnitteluvaiheessa (preproduction) mahdollisimman hyvissä ajoin ennen kuvauksia (production), Aikataulutuksen tulee kattaa ennakkosuunnitteluvaihe (preproduction), kuvaukset (production), jälkituotantovaihe (postproduction), ensi-ilta, levitys- ja markkinointisuunnitelmat (vähintään hypoteettiset). Opiskelijatuottaja (tuotantopäällikkö) vastaa kokonaisuuden hallinnasta tiiviissä yhteistyössä HODien ja muun tuotantoryhmän kanssa. Tuotantosuunnitelmat (mukaan lukien kuvauspaikkaluvat, työryhmä- ja näyttelijäsopimukset, riskianalyysi, aikataulut (callsheetit)) ja tuotantopalaverit ilmoitetaan hyvissä ajoin ja tiedostot pidetään päivitettyinä tuotantotalo Karusellin Itslearning -alustalla. Sopimus- ja lupa-asioissa erityisasiantuntija on koulutusvastaava Markus Hatakka. Harjoituselokuvien kuvausvaiheen jälkeen järjestetään yhteinen materiaalikatselutilaisuus, jossa käydään läpi otteita kuvatusta ja äänisynkatusta materiaalista. Leikkausversioita tulee versioida leikkausklinikalla (Outi Hyytinen) vähintään kaksi (2) kertaa. Opintopisteet harjoituselokuvista annetaan raportointia vastaan tuotantotalo Karusellin ohjeistuksen mukaisesti. Raportointiin on valmis pohja. Huom. opiskelijatuottaja, ohjaaja, leikkaaja ja äänisuunnittelija saavat opintopisteet, kun valmis elokuva +presskit ovat palautettu koulun arkistoon.
KU00BT17-3003
Avoimen AMK:n kiintiö 10 opiskelijapaikkaa Taideakatemian media-alan muut erikoistumisalat 5 opiskelijapaikkaa, esittävän taiteen ja musiikin opiskelijat 5 opiskelijapaikkaa.
KU00BT30-3003
Kurssiviestintä Itslearning alustalla.
KU00CX93-3001
Opettajan tavoittaa Teams-viestillä ja sähköpostilla.
KU00CX92-3001
Vastuuopettaja Anna Kuusela anna.kuusela@turkuamk (tai Itslearningin viesti-työkalu)
KU00BT22-3005
Kiintiö CampusOnlinen opiskelijamäärälle 5 opiskelijaa Kiintiö Avoimen AMK:n opiskelijamäärälle 5 opiskelijaa
KU00CX92-3002
Vastuuopettaja Anna Kuusela anna.kuusela@turkuamk (tai Itslearningin viesti-työkalu)
KU00CZ56-3002
Vastuuopettaja Anna Kuusela anna.kuusela@turkuamk (tai Itslearningin viesti-työkalu)
KU00DD98-3001
Opintojakso toteutetaan 17.1. - 14.3.2025. Opintojaksolla on yhteensä kuusi länsäopetuspäivää perjantaisin. Kurssilla saatava toimeksianto työstetään yksin tai pienryhmissä itsenäisesti.
KU00DD99-3001
Opintojakso voidaan sijoittaa opiskelijan HOPS:ssa kohtaan "Hanke- ja tilausprojekti".
KU00CY45-3001
- opintojakson alue Itslearningissä - sähköposti (mahdollisesti Teams)